Sendikalardan Anında Haberdar Ol!


Bültenler belirtilen tarihler ve saatleri üzerinden ele alınabilir. İlk etapta güncel haberlere ilişkin bu detayları göz önünde bulundurmanız gerekir. Böylece ekonomi, siyası ya da sağlık adı altında sıralanan bültenlere göz atılabilir. Direk olarak kamudan haber ya da sendika bültenleri incelenebilir. Örnek vermek gerekirse:
·         Resmi vakıf ile kurumlara ilişkin bültenlere imza atılır.
·         Siyasi görüşmeler ve ekonomi çalışmaları ifade edilir.
·         Son sosyo- ekonomik araştırmalar dahi gözler önüne serilir.
Görüldüğü üzere haberler çeşitli konuları ele alır. Ve merak ettikleriniz üzerinden değerlendirmeniz sağlanır. Örneğin sendika haricinde kamu, MEB ya da eğitim gibi çeşitli alanlara değinilir. Bu alanlara ev sahipliği yapan Ajanskamu dikkatleri üzerine çekmiştir.
Çalışanlara Özel Haberler
Haber paylaşımları gerek çalışanları gerek ev hanımlarını gerekse öğrencileri ilgilendirir. Her kesime hitap eder ve merakın giderilmesi esas alınır. Mesela çalışanlara ilişkin kamu haber detaylarının sıralanması dikkatlerden kaçmıyor. Adı üstünde kamu çalışanlarına ilişkin detaylar sıralanır. Haricinde:
·         MEB çalışanları da yine haberlerden harekete geçebilir.
·         Öğrenciler ve öğretmenler MEB bültenleri eşliğinde bilgi sahibi olur.
Bunların yanı sıra işçilerden memurlara kadar çoğu kesime hitap edilir. Yeni yasaların ve genelgelerin sıralanmasına özen gösterilir. Maaş, izinler ve hizmetlerle alakalı bilgi sahibi olunur. Bu konuları değerlendirmeye almanız uzun sürmez. Aksine son dakika manşetleri ile pek çok konuda bilgi sahibi olmanıza dikkat edilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tez ve Proje Yazarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Knight Online Achievement ve Ödül Sistemi

Sap2000 Kursu